دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 شهريور 1400 - 00:07
در مسیر نخبه‌پروری/۸۸ در گفت‌وگوی آنا با حسینی‌منفرد عنوان شد؛

لزوم اختصاص‌ تسهیلات بیشتر به باشگاه پژوهشگران جوان | انجمن‌های علمی حسابداری، برق و ناوبری تشکیل می‌شود

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه تأکید کرد: اختصاص‌ تسهیلات و امکانات بیشتر به اعضای باشگاه در راستای تشویق و ایجاد انگیزه به‌منظور فعالیت بیشتر و جذب دانشجویان جدید ضروری است.
کد خبر : 603093
سیده‌نسرین حسینی‌منفرد رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.


اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.




بیشتر بخوانید:


۱۷ راهکار برای تحول و پیشرفت انجمن‌های علمی


اختراع دوقلوها راندمان سیستم را ۲ درصد بهبود بخشید


ورود پژوهشگران جوان به ۶ پردیس در نقاط محروم




باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است و قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.


در این شماره از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» خبرنگار خبرگزاری آنا برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه با سیده‌نسرین حسینی‌منفرد رئیس این باشگاه گفت‌وگو کرده است که در ادامه می‌خوانیم.


آنا: خلاصه‌ای از روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه بیان کنید.


حسینی‌منفرد: ابتدا خانم اسما لک عضو هیئت علمی واحد گناوه ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی را برعهده داشتند و تعداد اعضای باشگاه هفت نفر بود. سپس پری روستایی کارمند این دانشگاه سمت ریاست باشگاه را برعهده گرفت و شهریور ۹۸ این‌جانب سیده‌نسرین حسینی‌منفرد عضو هیئت علمی واحد گناوه ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد گناوه را برعهده گرفتم.


ابتدا با نصب بنرهای تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی در فضای مجازی دانشجویان دانشگاه موجب جذب ۶۵ عضو پژوهشگر و ثبت عضویت آنها در باشگاه و صدور کارت عضویت برای اعضای باشگاه و آغاز فعالیت‌ها شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه امکانات لازم را در اختیار باشگاه قرار داد.


آنا: فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان واحد و نخبگان واحد گناوه در گذشته و حال حاضر چه بوده است؟


حسینی‌منفرد: از مهم‌ترین فعالیت‌های شاخص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه می‌توان جذب ۶۵ عضو پژوهشگر در باشگاه، برگزاری کارگاه آموزش اظهارنامه مالیاتی، برگزاری کارگاه علم RS و کاربردهای آن، کارگاه آموزشی نرم‌افزار SPSS، کارگاه ظرفیت تجارت الکترونیک در آینده بازار گناوه، کارگاه آموزشی و پژوهشی شیوه مقاله‌نویسی علمی، کارگاه چگونگی پژوهش در علوم انسانی با تأکید بر نگارش پایان‌نامه، کارگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و نقش آنها در کاهش آلودگی محیط زیست و برگزاری کارگاه شیمی گیاه رازیانه به‌عنوان یکی از گیاهان دارویی را نام برد.


برگزاری کارگاه اصول تغذیه ورزشی، برگزاری وبینار قدرت انسان بر مدیریت استرس، وبینار فلسفه رنج، هم‌اندیشی و شناخت مشکلات اساسی دانشگاه و ارائه راهکارها، فعالیت فرهنگی و جهادی، چاپ نشریه فرهنگی برگ مقاومت به‌صورت گاهنامه، شرکت در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی، تشویق مقالات علمی، چاپ کتاب زبان انگلیسی پیش برای استفاده دانشجویان و استادان به‌منظور تدریس، برگزاری وبینار کشوری مرز دانش با موضوع آشنایی با علم تحلیل پوششی داده‌ها برای طرح یادواره سردار سلیمانی و راه‌اندازی سایت اطلاع‌رسانی باشگاه از دیگر فعالیت‌های شاخص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه بوده است.


آنا: مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه چیست و چه سیاست‌گذاری‌هایی را در پیش گرفته‌اید؟


حسینی‌منفرد: برگزاری دوره‌ها و وبینارهای آموزشی برای استفاده دانشجویان و استادان، مسابقات دانشجویی، تشویق دانشجویان نخبه، راهنمایی و همکاری دانشجویان برای شرکت در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی، همکاری با سازمان‌های خارج از دانشگاه برای ارائه طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی، بروز و ظهور خلاقیت‌های اعضای باشگاه در زمینه‌های گوناگون علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی، ارتقای سطح کیفی اعضای باشگاه در ابعاد مختلف فرهنگی، علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی، ایجاد و تقویت روحیه انجام کار گروهی بین اعضای باشگاه و ساماندهی آنان در فعالیت‌های گروهی و هدایت و تقویت استعدادهای اعضای باشگاه برای تأمین نیازهای علمی پژوهشی کشور از مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه هستند.


آنا: چه پیشنهادها و خواسته‌هایی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه برای همکاران ستادی دارید تا باشگاه بتواند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد؟


حسینی‌منفرد: اختصاص‌ تسهیلات و امکانات بیشتر به اعضای باشگاه در راستای تشویق و ایجاد انگیزه برای فعالیت بیشتر و جذب دانشجویان ازجمله پیشنهادها و خواسته‌ها به‌منظور ارتقای توانمندی باشگاه است.


آنا: افتخارات و جوایز ملی و بین‌المللی باشگاه در عرصه اختراعات و تولیدات علمی چگونه بوده است؟


حسینی‌منفرد: در ارزیابی انجام‌شده توسط ستاد مرکزی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه سال گذشته رتبه ۶۵ را کسب کرده است.





بیشتر بخوانید:


شمارش معکوس راه‌اندازی ۴ انجمن علمی


تولید محتوای مجازی و نرم‌افزاری، اتفاق خوب دوره کرونا


پذیرش مخترعان در مراکز رشد تسهیل شود




آنا: آیا باشگاه متبوع شما دستاورد و محصول شاخصی دارد؟ و برنامه و دستورکار جدیدی دارید که منجر به تولید محصول شود؟


حسینی‌منفرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه محصول شاخصی ندارد؛ اما مصمم هستیم که با دعوت از استادان کارآفرین و با همکاری مدیران گروه و دانشجویان موفق به تولید محصول شویم.


آنا: در راستای آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی چه برنامه‌هایی پیش‌رو دارید و دستورکارها چیست؟


حسینی‌منفرد: کسب مجوز برای تشکیل انجمن‌های علمی دانشجویی برای رشته‌هایی که دانشجویان بیشتری دارند و آماده همکاری با انجمن هستند، برگزاری مسابقات دانشجویی در سطح استانی و کشوری، تشکیل و آموزش تیم‌ها برای شرکت در مسابقات کشوری، دعوت از استادان کارآفرین برای برگزاری دوره‌های آموزشی و کارآفرینی، ارائه طرح‌های پژوهشی، برنامه‌های فرهنگی، برگزاری دوره‌های مجازی کوتاه‌مدت و وبینارها، چاپ نشریه علمی دانشجویی و افزایش دانش و سطح مهارت‌های حرفه‌ای دانشجویان برای ورود موفق به بازار کسب و کار ازجمله برنامه‌های این باشگاه در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی ستاد مرکزی هستند.


آنا: از فعالیت انجمن‌های علمی زیر نظر باشگاه بگویید.


حسینی‌منفرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه در حال تشکیل انجمن‌های علمی حسابداری و برق و ناوبری است و قصد داریم در شرایط کرونا مشارکت و همکاری دانشجویان با مدیران گروه و باشگاه پژوهشگران را برای تشکیل انجمن علمی بیشتر کنیم.


آنا: و کلام آخر ...


حسینی‌منفرد: امید است که مجموعه ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی و به‌ویژه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان وظیفه اثرگذار خویش در عرصه تولید علم در میهن اسلامی را به نحو احسن ایفا کند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب